SEGONA CRIDA
Des del Departament de Salut es demana la col·laboració amb la campanya de vacunació COVID-19

Com bé sabeu, entrem en una fase històrica en la que es requereix que, novament, les infermeres i infermers liderem i ens organitzem per executar una tasca de vital importància, com és la vacunació.

A fi de poder protegir convenientment i en primera instància als col·lectius de més risc i vulnerables, la primera fase de la vacunació inclourà les persones d’edat avançada i amb discapacitats institucionalitzats, així com als i les professionals de salut.

En aquests moments, ens trobem en fase d’organització dels equips que iniciaran la seva activitat a començaments del mes de gener. Aquest procediment, i donades les característiques de les primeres dosis que es rebran, requerirà d’una formació específica per a la correcta administració de les diferents vacunes.

Formulari SEGONA CRIDA col·laboració campanya vacunació COVID-19

Un cop tinguem les dades de les/dels professionals inscrites a la campanya de vacunació COVID-19, les gestionarem en base a les necessitats dels equips mòbils dels diferents territoris, partint de la disponibilitat de les infermeres i infermers. Per descomptat, s’establirà la conseqüent remuneració extraordinària per els/les professionals d’ Infermeria que col·laborin a la campanya de vacunació COVID-19.

Tot esperant comptar de nou amb la vostra col·laboració, agraeixo per endavant la vostra sensibilitat.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.