DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8296 – 16.12.2020

DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8296 – 16.12.2020
ANUNCIS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
DEPARTAMENT DE SALUT SISTEMA D’EMERGÈNCIES MÈDIQUES, SA
ANUNCI de convocatòria oberta d’oferta pública de llocs de treball.

Butlletí en PDF

S’han convocat al SEM, 8 llocs de treball d’ Infermers/es Assistencials, entre d’altres.
La provisió d’aquests llocs de treball es realitzarà mitjançant convocatòria pública, per concurs oposició i valoració de proves competencials per a la cobertura de la totalitat dels llocs de treball de personal contractat laboral fix.
La resolució de la convocatòria d’aquesta oferta pública d’ocupació comportarà el cessament del personal interí o temporal que ocupa els llocs de treball actualment.
Les bases, els barems i els terminis per participar en la convocatòria estaran disponibles a la pàgina web del SEM (http://sem.gencat.cat) i a l’Àrea de Gestió de Persones del SEM, carrer de Pablo Iglesias, 101- 115, 08908 de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.
Les persones interessades en ésser candidates podran presentar la documentació fins a les 24:00 hores del dia 3 de gener de 2021.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.