– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Vídeo Xerrada motivadora: Com ens en sortim d’això??

Introducció:

L’única cosa que saben, en aquest temps de crisis i incertesa, és que no saben què esdevindrà. I, no obstant això, hem de continuar prenent decisions i desenvolupant les nostres tasques i  funcions de manera constant i, en moltes ocasions, amb un entorn difícil, exigent i de risc.

En aquesta sessió reflexionarem sobre com equilibrar l’autocura amb l’acompliment de les nostres labors, com aconseguir donar el servei tan excepcional que prestem en temps difícils i incerts, com liderar, i gaudir fent-ho, des de cadascuna de les nostres posicions. Sí parlarem de gaudir fent el que fem amb independència del que ocorri… Us esperem!

Objectius:

  • Plantejar-nos una nova mirada sobre la situació actual
    • Redefinir el nostre paper individual en aquesta situació
    • Gaudir del procés de liderar la nostra resposta individual i col·lectiva
    • Cuidar al cuidador mentre cuidem dels ciutadans
    • Passar una estona agradable amb companys i companyes.


Ponent:
 Dr. RUBÉN LLOP

Coach, Professor en estratègia, lideratge i persones. IfTL i Institut Mindfulness, Doctor en Economia i Direcció d’Empresas per la Universidad de Deusto i Doctor en Cièncias Químiques  i  Doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona.

Cursado el Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) i el Programa de Direcció General (PDG) en IESE (Barcelona), el “International Management Program” en IMD (Lausanne, Suiza), el “Top Management Program” en INSEAD (Fontainebleau, Francia), el “Advanced Management Program” en Harvard Business School (Boston, USA), el programa “Leading Change and Organizational Renewal” impartit per Harvard Business School i Stanford Business School, el programa “Transforming Business, Society and Self” ofrert per Digital Learning del MIT (Massachussetts Institute of Technology) a través de edX i ha obteningut un “Màsterr en Comerç Internacional” en el CEDEIN (Centre d’ Estudis d’ Economía Internacional, Barcelona).

Data i horari: 9 de desembre – 18.00 a 20.00 hores

Lloc: on-line

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.