– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Informació especialitat de familiar i comunitària

Vist que hem rebut diverses consultes relacionades amb el tràmit de l’especialitat de familiar i comunitària, hem cregut oportú remetre-us informació que us pot resultar d’utilitat per a consultar al Ministerio (Govern Central), en quin estat està el vostre expedient, ja que el Col.legi no pot anar més enllà amb aquesta qüestió, donat que no som l’organisme competent per a poder fer cap tramitació en aquest sentit, al tractar-se d’un tràmit personalíssim. Sí que és cert que en el seu dia, per facilitar-vos les tramitacions de les sol.licituds de les diferents especialitats per la via excepcional, i com un servei més als col.legiats, vàrem fer d’intermediaris per poder presentar la documentació a la subdelegació del govern de Tarragona, i estalviar-vos el desplaçament a les seves oficines, però a partir d’aquest pas, cadascú de vosaltres ha de fer el seguiment del seu expedient.

En aquest PDF hi ha tota la informació emesa pel Ministeri, i hi consta un correu electrònic i un link on, si hi accediu podreu veure l’estat del vostre expedient.

Esperem haver-vos resultat d’utilitat.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.