DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8278 – 23.11.2020

Benvolguts col.legiats,

A 23 de novembre de 2020, han estat publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (D.O.G.C) dues resolucions d’interès:

La primera, la RESOLUCIÓ SLT/2855/2020, de 9 de novembre, per la qual es fa pública la convocatòria per sol·licitar els nivells de carrera professional de personal estatutari de tots els grups professionals de l’àrea funcional sanitària i de l’àrea funcional de gestió i serveis de l’Institut Català de la Salut. Les sol·licituds es poden presentar des del dia 1 de desembre al 31 de desembre de 2020, ambdós inclosos. Us adjuntem el link on es pot accedir al DOGC.

Butlletí en PDF

La segona, la RESOLUCIÓ SLT/2953/2020, de 18 de novembre, que dona publicitat a l’Acord 52/2020, de 26 d’octubre, de la Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut, pel qual s’aprova l’oferta pública de l’any 2020 i la seva distribució per categories.

S’anuncia quina serà la oferta pública de places per als posteriors diferents concursos oposició. L’oferta d’infermeria és de 81 places. Us adjuntem el link on es pot accedir al DOGC.

Butlletí en PDF

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.