– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Actualització de les mesures de restricció de visites i acompanyants a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

A l’Hospital Verge de la Cinta els darrers dies ha augmentat molt l’ocupació de llits amb pacients COVID-19. Aquesta situació obliga a aplicar-hi mesures restrictives extraordinàries en relació amb l’accés d’acompanyants i visites dels pacients, amb la intenció d’extremar la seguretat d’aquests i dels professionals, i preservar al màxim el funcionament de l’activitat ordinària de l’Hospital.

Les mesures s’apliquen tant als ingressos hospitalaris programats com als urgents i les unitats d’hospitalització s’han sectoritzat en plantes verdes i plantes roges, que comporten un règim d’acompanyants diferent.

A les plantes verdes: Especialitats II, Obstetrícia i Ginecologia, Pediatria i Cirurgia General s’autoritza una persona acompanyant per pacient i dia. Aquests acompanyants han de passar diàriament per Informació on se’ls demanarà el DNI i el telèfon i hauran de lliurar el full d’Autoresponsabilitat COVID-19 signat, que se’ls facilitarà en cas que no se’ls hagi fet arribar amb antelació, i se’ls donarà una etiqueta identificativa amb un color diferent cada dia. De 7.30 a 9.00 h els d’Especialitats II i Cirurgia, i de 9.00 a 10.00 h els d’Obstetrícia i Ginecologia i Pediatria.

A les plantes roges: Medicina Interna i Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia només es permet una persona acompanyant per pacient i dia si es donen els criteris assistencials següents: en cas de part o puerperi, o si es tracta de pacients pediàtrics o pacients en situacions especials de dependència, discapacitat o posseïdors de la targeta Cuida’m. Aquests acompanyants s’han d’adreçar al
personal administratiu de la unitat d’hospitalització a partir de les 9.00 h, per fer el canvi diari d’etiqueta, amb el Certificat d’excepcionalitat que prèviament els haurà facilitat el personal d’infermeria.

En el cas dels pacients ingressats a les àrees de Medicina Intensiva i Especialitats I es comunica directament als familiars el règim de visites i d’informació mèdica.

Així mateix, s’autoritza un acompanyant en els processos de final de vida.
Tortosa, 16 de novembre de 2020

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.