CODITA veu amb preocupació que la responsabilitat de l’ autopresa recaigui en el professorat

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) veu amb bons ulls l’autopresa amb frotis nasal per part dels adolescents d’ESO i Batxillerat als instituts, però creu que la supervisió d’aquesta tècnica ha d’estar en mans de les infermeres i no pas dels professorat.  

El Col·legi entén que la figura de la infermera del programa Salut i Escola pot ser perfectament la responsable de garantir una correcta realització de l’autopresa, alhora que pot resoldre els dubtes que tant l’alumnat com el professorat poguessin tenir.

La decisió de l’autopresa per part dels alumnes dels Instituts pot ser una bona mesura per descongestionar la pressió assistencial que els CAP estan patint, i per tant, des de CODITA es mostren favorables a la seva implementació, si bé, insisteixen “amb la supervisió, sempre, d’una infermera i no pas del professorat”.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.