3a Jornada d’actualització en càncer, avui dedicada a la Immunoteràpia

Èxit de participació de la tercera Jornada d’actualització en càncer dedicada a la immunoteràpia

Dimarts, 3 de novembre 2020.- Avui ha tingut lloc la tercera jornada d’actualització en càncer, dedicada a la Immunoteràpia.

En els darrers anys la immunoteràpia s’ha incorporat al tractament oncològic de forma molt eficaç. El coneixement de les seves bases, biomarcadors, efectivitat en la clínica i toxicitat, és de creixent interès per a tots els professionals implicats en el diagnòstic i tractament del càncer i les seves complicacions.

En aquesta ocasió, per les condicions de la pandèmia, la Jornada s’ha realitzat en format virtual i s’ha pogut seguir via streaming amb 162 connexions.

La implicació de les diferents especialitats mèdiques i dels professionals sanitaris és indispensable per l’adequat maneig de les noves toxicitats, i és per aquest motiu que la jornada ha emfatitzat les bases de la immunoteràpia, la determinació de biomarcadors i la seva efectivitat.

La jornada ha estat organitzada per l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i s’ha pogut dur a terme gràcies a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i a les empreses que han col·laborat a les quals s’ha d’agrair la seva participació.

(S’adjunta el programa científic)

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.