COMUNICAT OFICIAL com a conseqüència de les mesures derivades de la Resolució del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en matèria de salut pública per a la contenció de la segona onada de COVID 19

La Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona,  en primer lloc vol agrair la feina i la dedicació que estan duent a terme les infermeres aquests dies, així com la resta de professionals relacionats amb la salut.
Atesa la situació en què ens trobem com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma que el Govern de l’Estat ha decretat mitjançant RD 463/2020, de 14 de març, us exposem les mesures adoptades amb caràcter urgent, per al funcionament del Col·legi adreçat als seus col·legiats /des durant la vigència de l’estat d’alarma:
  • Cancel·lar totes les reunions, juntes i comissions i engegar un comitè de crisi per tal d’adoptar mesures organitzatives. Es celebrarà una junta extraordinària per via telemàtica per a acordar la suspensió de l’Assemblea General Ordinària 2020.
  • Ajustar l’horari de la seu de Tarragona per poder atendre els tràmits urgents presencials de 10 a 12 hores amb cita prèvia per correu electrònic a [email protected]. Es garanteix l’atenció telefònica i telemàtica mitjançant les vies citades anteriorment.
  • Tancar la delegació de Tortosa. Es garanteix l’atenció telefònica i telemàtica mitjançant les vies citades anteriorment.
  • Garantir l’assistència jurídica urgent mitjançant cita prèvia, per correu electrònic a [email protected]
Aquestes mesures són de caràcter temporal i s’aniran adaptant en funció de l’evolució de l’estat d’alarma.
Recomanem utilitzar els canals de comunicació oficial.
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.