El Govern de la Generalitat de Catalunya anuncia mesures per controlar expansió de la COVID-19

L’increment de casos COVID-19 que han passat de 7.000 setmanals a 11.000 i una RT que s’enfila al 1.3,  determinants perquè el Govern anunciï mesures de contenció que afecten especialment a l’àmbit de la mobilitat i de la relació social.

A partir de les 24h del dijous 15 d’octubre i fins a finals de mes, els bars i restaurants només podran obrir per rebre comandes per menjar per emportar, el comerç haurà de reduir la seva capacitat en un 30%, els teatres, cinemes i gimnasos en un 50% i els parcs i jardins hauran de tancar a les 8h del vespre.

Les classes teòriques de les Universitat seran telemàtiques també durant aquest període.

Els casinos de joc, congressos, fires i competicions esportives queden tancats.

Des de CODITA apel·lem a la corresponsabilitat i solidaritat de la ciutadania per a seguir aquestes recomanacions en benefici de la salut de tothom.

Comunicat del Govern de la Generalitat

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.