S’incorporen els nous residents de medicina, infermeria i biologia als centres de l’ICS Terres de l’Ebre

Un total de vint residents s’han incorporat als diferents centres, unitats i serveis acreditats per a la docència en l’àmbit de la Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre.

Concretament, a la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària Tortosa – Terres de l’Ebre s’han ocupat les deu places que s’oferien a la convocatòria MIR.

Pel que fa a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, hi han arribat set residents assignats a les especialitats d’Anàlisis Clíniques, Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Interna, Pediatria, Radiodiagnòstic, i Obstetrícia i Ginecologia.

Així mateix, a la Unitat Docent Multidisciplinària d’Obstetrícia i Ginecologia s’han incorporat un infermer i dues infermeres residents per a obtenir l’especialitat de  llevadors.

Això representa que s’han cobert totes les places que, mitjançant la convocatòria anual de formació especialitzada, el Ministeri de Sanitat oferia el 2020 per a les unitats docents de l’ICS al territori.

Actualment els futurs especialistes estan seguint les sessions de formació inicial d’acollida: Coneixements clínics generals bàsics per a l’assistència, perquè es puguin integrar plenament a l’activitat diària dels centres. Aquestes sessions són presencials per al docent i una part dels alumnes, i l’altra part s’hi connecta simultàniament mitjançant la plataforma Jitsi Meet.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.