– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Professionals de l’ICS Camp de Tarragona de l’Hospital i de Primària recullen els premis Battestini

El passat dijous 1 d’octubre es van donar, al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, el premis Battestini de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques, que continua premiant la millora en la qualitat sanitària i hospitalària. Ahir, en una entrega de premis sense cerimònies, marcada pel COVID, van recollir els premis els professionals dels dos treballs premiats de l’ICS Camp de Tarragona.

El premi a la millor Unitat Assistencial Hospitalària va recaure en el treball Implementació d’un programa d’intervenció a la família involucrada en un procés de mort d’un familiar en un servei d’urgències hospitalàries. El jurat ha valorat el suport psico-emocional a les famílies en situacions de mort al Servei d’Urgències.Les autores del treball van ser les doctores especialistes Carme Berbis, Ana Condon, Anna Falco, Mònica March, Anna Palau i M. Carme Boqué.

En referència al premi a la Millor Unitat Assistencial en Atenció Primària, va recaure al treball Microeliminació d’hepatitis Crònica en pacients del Camp de Tarragona, treball en el que han participat 20 equips de professionals de diferents nivells assistencials, durant dos anys, pretén eliminar la malaltia en aquesta àrea i millorar l’atenció dels pacients. El treball mostra una disminució de pacients amb hepatitis C, també detecta casos ocults en l’Atenció Primària i en mesura l’impacte de la intervenció. Els autors del treball van ser els doctors especialistes Juan Carles Quer i Jordi Daniel.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.