– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

L’artista ebrenc Ignasi Blanch signa 150 litografies de la il·lustració creada per a CODITA

El passat mes de maig, CODITA va entregar a les més de 4.000 col·legiades una còpia de la il·lustració que l’artista ebrenc Ignasi Blanch va crear per posar en valor la tasca de les infermeres en tots els àmbits sanitaris. Aquelles còpies eren un reconeixement explícit del Col·legi a totes les infermeres de Tarragona i Terres de l’Ebre per la professionalitat demostrada durant els primers mesos de la pandèmia per la COVID19.

Avui, 16 de setembre, l’artista s’ha reunit amb la presidenta de CODITA, Lluïsa Brull, i ha signat 150 litografies numerades d’aquella obra, unes peces personalitzades que quedaran a disposició del Col·legi d’Infermeres de Tarragona.

Ignasi Blanch sempre s’ha mostrat enormement compromès amb la feina que fan les infermeres, un col·lectiu que admira. Com ell mateix diu “les infermeres son professionals molt properes, sempre estan quan les necessites”. Per això mateix quan el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona li va proposar l’encàrrec no s’ho va pensar dos cops. I va tenir clar des del principi com treballaria l’obra, “vaig tenir molt clar que la il·lustració seria feta a mà, sense utilitzar cap tecnologia digital,  perquè el treball a mà s’acosta més al caràcter humanista que té la professió infermera:  la cura, el tracte, la proximitat que tenen amb els pacients; en definitiva allò que les defineix i els hi dona el caràcter humanístic”.

La il·lustració és de tipus figuratiu i dona protagonisme als rostres de l’atenció especialitzada infermera de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.