CODITA posa en marxa un curs dirigit a les famílies per una tornada a l’escola segura

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) iniciarà el proper 28 de setembre el curs “La tornada a l’escola en temps de coronavirus”, basat en continguts audiovisuals i un videojoc.

El curs, que és gratuït, tractarà com prevenir la infecció pel coronavirus i com preservar la salut física i mental dels nens i nenes en cas d’aïllament per Covid-19.

Està estructurat en 4 àmbits:  la prevenció en els nens i nenes davant la infecció per coronavirus en els centres educatius, la promoció d’una salut mental positiva, el desenvolupament per part dels nens i nenes d’exercici físic, i com mantenir una alimentació saludable en cas d’aïllament.

“L’objectiu és donar a pares, mares i alumnes eines per sentir-se més segurs en l’àmbit escolar, alhora que ser conscients de la necessitat de no abaixar la guàrdia i seguir les recomanacions per protegir-nos millor davant possibles contagis” expliquen des de CODITA.

I tot aquest aprenentatge es farà a través d’un serious game (joc seriós) que permet a l’alumne adquirir coneixements d’una manera lúdica mentre juga, el curs també compta 15 podcast i 36 vídeos.

La inscripció al curs ja es pot realitzar a través de l’adreça web següent:

https://www.saluslife.app/tarragona

En el cas d’infants, la inscripció caldrà que la faci el pare, mare o tutor del menor. En el cas de joves entre 14 i 18 anys podran inscriure’s ells directament, però hauran d’incloure el consentiment dels seus pares.

El curs començarà el dilluns 28 de setembre i finalitzarà el 26 d’octubre.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.