Lliurament dels Premis Talent, a TV3 i al 33

L’ entrega dels Premis Talent, entre els que es troba el de la solidaritat per al col·lectiu sanitari en un progrma especial a  TV3

Els premis Talent son uns premis que concedeix la Cambra de Comerç de Barcelona i la Welcome Talent Society. Enguany s’atorga el Premi d’Honor a la Solidaritat als professionals sanitaris que van treballar durament durant la crisi sanitària de la Covid-19.

La infermera Estrella Martínez, vocal de la Junta de CODITA, serà qui rebrà en representació del col·lectiu infermer el premi Talent de la Solidaritat. L’acte es podrà veure en un programa especial que emetrà  TV3 avui, dimarts, a les 23.50h. i  dimecres a les 22.10 h. al 33.

https://www.ccma.cat/premsa/els-premis-talent-a-tv3-i-al-33-lempresa-catalana-es-posa-enmarxa/nota-de-premsa/3042459/

PROGRAMA TV3:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/premis-talent-2020/video/6055722/

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.