Impacto de la pandemia de COVID-19 en el control del tabaco a escala global

Jueves, 16 de julio 2020, 16:00 – 17:15 h (CEST)

Derechos humanos, tabaco y COVID-19.

 

Laurent Huber, Director Ejecutivo de Action on Smoking and Health (ASH) de los Estados Unidos, Washington D.C.

 

Implicaciones de la pandemia de COVID-19 en la implementación del Convenio Marco de la OMS para el Control del Tabaco.

 

Adriana Blanco, Jefa de la Secretaría del Convenio  Marco de la OMS para el Control del Tabaco, Ginebra.

 

 

Economía, tabaco y COVID-19: interacciones a escala global.

 

Patricio Márquez, especialista (retirado) en salud pública del Banco Mundial y Senior Associate de la Johns Hopkins University Bloomberg School of Public Health.

 

Moderan

Cristina Martínez y Esteve Fernández

Institut Català d’Oncologia; Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge; Universitat de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat.

 

El Webinar es gratuito. Para participar se debe hacer el registro aquí: https://forms.gle/uYF6azWct98YYgV7A  

Tras registrarse verán una página web con la dirección URL para seguir el Webinar. Guarde la página o anote la URL para su uso el día del Webinar. 

 


Este Webinar y otras actividades de la Unidad de Control del Tabaco están financiadas parcialmente por la Dirección General de Investigación e Innovación en Salud del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (2017SGR319) y por el CIBER de Enfermedades Respiratorias.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.