– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Saló Residents

El sistema de Salut de Catalunya s’ha mobilitzat com mai per a atendre l’epidèmia de la Covid-19 i la implicació dels professionals de la salut ha estat exemplar i fonamental per contenir i superar una emergència com aquesta.

Entre ells, els residents han estat claus en la resposta del sistema sanitari català. Properament, començaran les adjudicacions de places per a la formació sanitària especialitzada 2020, i el sistema de salut de Catalunya compta amb tu.

Si encara no tens clar on vols fer la residència o, si creus que ho tens clar, però vols conèixer altres possibilitats, el Departament de Salut estrena el Saló dels Residents, un espai web on trobar el què cal saber dels 59 centres que hi ha a Catalunya, distribuïts entre 42 hospitals i 17 unitats d’atenció familiar i comunitària.

Quines especialitats tenen? Quantes places ofereixen? On trobaràs la millor formació per tu? Per què? Com pots demanar més informació? Tot ho trobaràs al Saló dels Residents.

Els hospitals i les unitats docents de Catalunya ofereixen en aquesta convocatòria una xifra rècord: 1.441 places, en més de 50 especialitats, repartides entre 1.142 places per metges residents (MIR), 199 per infermeres residents (IIR), 41 per psicòlegs residents (PIR), 25 per farmacèutics residents (FIR), i  34per residents d’altres professions (biòlegs, físics i químics).

El sistema de salut de Catalunya et vol acollir en la teva nova etapa de formació com especialista i per aconseguir-ho, arreu del país compta amb centres, equips i tutors que et garanteixen una formació de qualitat, adaptada als teus ritmes i necessitats, i que t’acolliran des del primer dia amb entusiasme per potenciar la teva trajectòria professional.

Recorda: abans de decidir-te, entra consulta el Saló dels Residents i segueix què se’n diu a les xarxes a #SalóResidents

Llistat de centres

Consulta què pots fer amb la teva titulació

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.