– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

S’inicia un estudi per valorar l’efecte del confinament en l’alimentació, l’obesitat, l’ansietat i la depressió

Investigadors de la URV i l’IISPV inicien les enquestes a la població. Els resultats es compararan també amb altres països amb diferents estratègies de confinament

L’enquesta que han realitzat investigadors del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili i de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, liderats per la investigadora Mònica Bulló, s’ha dissenyat per valorar els efectes que  la situació de confinament actual poden tenir sobre el sobrepès i l’obesitat,  però també sobre  la qualitat de l’alimentació, de la son i d’aspectes psicològics més relacionats amb l’ansietat o la depressió.

L’enquesta s’inicia ara a l’Estat espanyol, per població adulta i en una segona fase s’estendrà a d’altres països europeus i possiblement llatinoamericans per poder comparar l’impacte que han tingut les diferents estratègies de confinament que s’han adoptat cada país.

El mateix grup investigador ha començat a treballar també en la realització d’un estudi a nivell europeu per tal de valorar l’efecte que el confinament pot tenir a més llarg termini, no només sobre la incidència d’obesitat, sinó també sobre l’evolució de diversos factors de risc metabòlic i patologies associades.

El mateix grup investigador ha començat a treballar també en la realització d’un estudi a nivell europeu per tal de valorar l’efecte que el confinament pot tenir a més llarg termini, no només sobre la incidència d’obesitat, sinó també sobre l’evolució de diversos factors de risc metabòlic i patologies associades. De moment treballen amb investigadores i investigadors de la Universitat de Ionannina (Grècia) i de l’Imperial College de Londres.

Podeu respondre l’enquesta aquí

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.