CODITA dona 3.000 euros a la campanya endegada per l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili per la lluita contra el coronavirus.

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García. Banc d’Imatges Infermeres

Es tracta d’una campanya de recollida de donacions engegada per l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) per ajudar als diferents projectes de recerca que s’estan fent a l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Institut Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili, entorn a la lluita contra el COVID.

La recerca també és un àmbit on hi som les infermeres, hi aportem coneixement i expertesa. En aquesta lluita contra el COVID estem a primera línia, també reorganitzant equips i serveis, i fent investigació.

Per tot això, des del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) hem volgut col·laborar conscients de la importància de disposar de fonts per investigar i fer recerca al màxim nivell i trobar el més aviat possible una solució a aquesta crisi sanitària.

A la pàgina web de l’IISPV podeu trobar enllaç per fer les donacions

http://www.iispv.cat/donacions/collabora_covid_iispv.html

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.