– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

CODITA demana que el consell d’experts de la Generalitat per al desconfinament compti amb la veu de les infermeres

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) creu imprescindible que el comitè d’experts per al desconfinament que ha d’assessorar a la Generalitat compti amb la veu i expertesa de les infermeres.

Per CODITA les infermeres han estat des del primer moment treballant per sobre de les seves capacitats per donar resposta a la crisi sanitària, conjuntament amb la resta de professionals de la salut.

El procés de desconfinament suposa prendre mesures que afecten directament la població i els seus hàbits. Des de CODITA creuen que la veu de les infermeres és necessària perquè , a més de la seva expertesa, son les professionals que més a prop estan de les persones.

CODITA recorda que les infermeres son expertes en cures, en el maneig de malalties cròniques, en atenció a la gent gran, en salut laboral, en les necessitats específiques dels nens i adolescents, i en salut maternal, entre d’altres.  En definitiva, son professionals expertes en les àrees assistencials, d’educació sanitària, prevenció i educació per a la salut, i per tant, imprescindibles a tenir en compta en el procés de desconfinament.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.