Posibles conductas delitivas contra nuestros profesionales de la salud: “NO LO CONSIENTAS”

  • Se han detectado algunos casos en que el personal sanitario recibe mensajes amenazantes para que abandonen los edificios donde viven.
  • La Policía Nacional está SIEMPRE a disposición de nuestros profesionales de la salud. 

La Policía Nacional ha tenido conocimiento de la aparición de mensajes anónimos de personas que instan a sus vecinos, que son profesionales sanitarios, a que abandonen el edificio en el que tienen su domicilio para no contagiar al resto del vecindario. 

Este tipo de comportamientos podrían ser constitutivos de delito y, por tanto, objeto de investigación policial. 

Es por ello que, desde la Policía Nacional, se aconseja que, en el caso de que algún profesional de la salud reciba algún mensaje de ese tipo puede dirigirse directamente a cualquier Comisaría para interponer la correspondiente denuncia, o bien, puede contactar con su Colegio Profesional Provincial para que, a través del Interlocutor Policial Territorial Sanitario de su ciudad, se le facilite la interposición de la denuncia que será investigada, en su caso, por las Unidades de Policía Judicial. 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.