Assegurança de Responsabilitat Civil dels Estudiants de l’Últim Curs d’Infermeria

Dins de les diverses mesures i actuacions que s’estan duent a terme des d’Enferseguros, s’ha aconseguit que la companyia asseguradora AXA (companyia on CODITA té concertada la pòlissa de RC de les seves infermeres) es faciliti l’assegurament de la responsabilitat civil dels estudiants de l’últim curs d’Infermeria que siguin contractats sota la modalitat de contractes laborals de durada determinada, d’auxili sanitari, segons el que es preveu en l’Ordre SND/232/2020, de 15 de març, per la qual s’adopten mesures en matèria de recursos humans i mitjans per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, en la seva vigent redacció.

Per mitjà d’aquesta pòlissa, s’assegura la responsabilitat civil dels estudiants fins a un màxim d’1.000.000 d’euros, en ocasió d’aquests contractes.
Donada l’excepcionalitat de la situació actual amb la finalitat de poder concretar en la major mesura possible els estudiants assegurats, cada Col·legi ha de recaptar dels estudiants que vulguin accedir a aquesta assegurança les dades corresponents (nom, cognoms, DNI, Col·legi), a fi de traslladar-ho a la companyia asseguradora.

Des de l’URV, se’ns ha fet arribar un llistat amb els alumnes que hi tenen registrats com a treballadors, en diferents centres sanitaris, però d’alguns d’ells ens manca informació, i és per aquest motiu que demanem als estudiants que estiguin en actiu, que amb la màxima celeritat possible, ens facin arribar al col.legi a través del correu [email protected], o presencialment en horari de 10:00 a 12:00 a la seu de Tarragona; o amb cita prèvia a la seu de Tortosa, l’imprès que s’adjunta, per a recabar totes les seves dades i poder portar un registre als efectes oportuns.

Esperem que en una situació com l’actual aquest tipus d’esforços permeti dotar de major seguretat jurídica a la labor que enfronta tota la professió infermera amb absolut esforç i dedicació.
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.