Les Infermeres de Tarragona demanen la donació d’estocs de material de protecció per als centres assistencials

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) comença la campanya de recollida, principalment, a empreses i professionals que per tancament o baixa productivitat tenen excedents i/o estocs de material sanitari en els seus magatzems i vulguin cedir-lo als centres assistencials de totes les comarques de Tarragona, l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, la Ribera d’Ebre, el Montsià, el Priorat, el Tarragonès i la Terra Alta on es té cura de col·lectius especialment vulnerables.

A la campanya de Promoció de la Salut i la Borsa d’Infermeres Voluntàries, les Infermeres de Tarragona hi afegeixen ara una altra iniciativa amb una campanya de Recollida Material de Protecció per a Centres Assistencials. 

La convocatòria s’adreça, principalment, a empreses i professionals que amb motiu de la crisi sanitària del COVID19 han hagut de tancar i/o han reduït l’activitat i tenen estocs i/o excedents de materials de protecció que és d’utilitat per al personal i usuaris/es d’aquest tipus de centres.

Els productes que són d’utilitat, mascaretes, guants, gels desinfectants, bates, peücs… que puguin utilitzar les clíniques dentals, podòlegs, pintors, centres d’estètica, empreses veterinàries, laboratoris químics o indústries agroalimentàries, per exemple. Qualsevol equipació o material que pugui actuar com a barrera contra les infeccions o maximitzi la higiene de persones i instal·lacions.

COM PUC COL·LABORAR?

Per adherir-se i col·laborar en la campanya, cal contactar  per telèfon al 977 239 519 de 10.00 a 12.00 hores i per correu electrònic a [email protected] i indicar la relació de material disponible, el nom i telèfon de contacte. El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona organitza la recollida i dipòsit de material i coordina la distribució als centres assistencials, segons les necessitats documentades.

COMPARTEIX #donaciomaterialCODITA

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.