– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

CODITA FA UNA CRIDA PER RECLUTAR INFERMERES VOLUNTÀRIES A TARRAGONA I TERRES DE L’EBRE

La crisi sanitària que vivim per la pandèmia mundial del nou coronavirus SARS-CoV-2 posa al límit el sistema de salut i els recursos de la Infermeria Assistencial ja acusen els primers símptomes.

Les previsions de llarga durada de l’actual conjuntura, l’esgotament físic i mental i l’alt índex de contagi del COVID19, ens fan preveure una davallada en el nombre d’infermeres i infermers de l’àmbit assistencial, en els pròxims dies.

És per això que des del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) fem una crida urgent a tots/es els professionals de la Infermeria, que per la raó que sigui esteu en situació d’aturada, perquè us incorporeu a la BORSA D’INFERMERES VOLUNTÀRIES CODITA.

La convocatòria és extensiva tant a les professionals –amb especialitat o no– que no pertanyeu a l’àmbit assistencial (unitats docents, grups de recerca, consultes privades…); com a les infermeres titulades que exerciu altres professions i també a les que encara, avui, pugueu estar en situació d’atur.

El CODITA estudiarà cadascuna de les candidatures i, en funció de la demanda del Sistema de Salut, activarà les gestions administratives i legals (estat de la col·legiació, assegurança professional) perquè us incorporeu a l’àmbit assistencial, amb totes les garanties.

Al mateix temps us recordem que El Departament de Salut actualitza regularment  les ofertes de treball que posa a disposició per a professionals de la salut amb ofertes laborals puntuals per reforçar la resposta al SARS-CoV-2. Si teniu interès i disponibilitat podeu consultar la web d’ofertes de treball de Salut (http://salutweb.gencat.cat/ca/serveis/ofertes_de_treball/)

Una vegada més volem agrair el vostre esforç i dedicació

Per incorporar-vos a la borsa cal que ompliu el següent formulari.

  • Introduïu el vostre número de Col·legiat/da
  • DNI o NIE
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.