– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Suspensió de terminis procediment EIR 2019

El Ministeri de Sanitat ha comunicat la suspensió dels terminis previstos dins del calendari del procés selectiu per a aspirar a una de les places de formació sanitària especialitzada per a Infermeria (EIR) convocades l’any passat.

La decisió del Ministeri de Sanitat es produeix després de la publicació del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’Estat d’Alarma a Espanya per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, en el qual es disposava la suspensió de terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic.

Després de la supressió dels actuals terminis, Sanitat ha informat que es reprendran quan es planifiquin els actes d’adjudicació, ateses les recomanacions del propi Ministeri per a la prevenció i control de la infecció per COVID-19.

Dels 11.994 admesos a l’examen celebrat dissabte passat, 25 de gener, un total de 6.289 candidats van aprovar de manera provisional.

Veure comunicat oficial

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.