DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8089 – 19.03.2020

DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8089 – 19.03.2020
DISPOSICIONS
DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA
DECRET LLEI 7/2020, de 17 de març, de mesures urgents en matèria de contractació pública, de salut i gestió de residus sanitaris, de transparència, de transport públic i en matèria tributària i econòmica. “18.1 El Servei d’Urgències de Vigilància Epidemiològica de Catalunya funciona mitjançant un servei de guàrdies que s’assignen, segons un sistema de rotació, als metges i personal d’infermeria adscrit a la Secretaria de Salut Pública.”

Publicació en PDF

Les mesures que ens afecten com a sector d’infermeria són:

  1. La compatibilitat de diverses activitats al sector públic sense haver de demanar l’autorització de compatibilitat.(Declaració d’interès públic i compatibilitat del desenvolupament, per part del personal sanitari del sistema públic, d’altres activitats públiques sanitàries.)
  2. El Servei d’Urgències de Vigilància Epidemiològica de Catalunya funciona mitjançant un servei de guàrdies que s’assignen, segons un sistema de rotació, als metges i personal d’infermeria adscrit a la Secretaria de Salut Pública.
  3. Gestió dels residus sanitaris de risc procedents de l’activitat assistencial en pacients diagnosticats o sospitosos de patir el Covid19. El desplegament de les mesures concretes, l’haurà de fer cada centre i posar-ho en coneixement del personal sanitari.
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.