Es posa a disposició EpidemiXs, eina digital que facilita l’accés a la informació sanitària validada sobre el Coronavirus

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García. Banc d’Imatges Infermeres

Aquesta plataforma, co-desenvolupada per UniversalDoctor i diferents organitzacions de la salut i col·legis professionals, ofereix informació actualitzada a diari tant a professionals de la salut com a la ciutadania.

El COIB, amb Infermera virtual, és una de les organitzacions que col·labora amb aquesta iniciativa junt amb PROSICS (Programa de Salut Internacional de l’ICS), l’Hospital Clínic de Barcelona, ISGlobal, l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, l’EAP Sardenya, l’EAP Centelles, entre d’altres.

Per al ciutadà, es recull la informació recopilada des de diferents fonts oficials i per als professionals de la salut, també s’hi poden trobar les guies i protocols oficials i actualitzats de forma permanent.
Per a mantenir aquesta eina totalment actualitzada, les diferents organitzacions participants s’ocupen de la recollida de fonts i l’elaboració de guies i vídeos. Una feina que és revisada per un grup de treball integrat per professionals de la salut.

Accedeix a EpidemiXs

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.