Jornada de Bones Pràctiques Infermeres

 Foto: Ariadna Creus i Àngel García, Banc d’Imatges Infermeres

Amb aquesta Jornada es pretén difondre i impulsar les bones pràctiques infermeres basades en l’evidència, per a la millora en l’atenció als usuaris del sistema de salut, generant un espai a través del qual es pugui compartir tant l’experiència dels hospitals que disposen de guies acreditades per l’Institut Joanna Briggs, com d’altres bones pràctiques que es duen a terme en els centres sanitaris de Catalunya.

Aquesta activitat s’adreça preferentment al col·lectiu infermer però el treball compartit que es desplega en els equips multi-professionals i interdisciplinaris justifica fer-la extensiva a la resta de professionals sanitaris, personal directiu de les institucions sanitàries i professionals del sistema educatiu i investigador.

Més informació i inscripcions

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.