1er Congrés d’Infermeria Familiar i Comunitària del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona

Benvolguts/des,

Volem anunciar-vos que el dia 10 d’octubre celebrem al Palau de Congressos de Tarragona el I Congrés d’Infermeria Familiar i Comunitària del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Sota el lema: La infermera amb tu pel camí de la vida el congrés té un accent especial en el cuidar, la cronicitat, l’àmbit comunitari i l’autolideratge. Es pretén donar eines i millorar les habilitats en tasques preventives i de promoció de la salut a l’hora que l’esdeveniment fomenti el poder compartir per a compartir espais, temps, experiències i coneixements.

Us presentem el programa definitiu del congrés i la web on trobareu tota la informació i podreu tramitar les inscripcions.

Us animem a participar enviant comunicacions i pòsters de treballs científics, la data límit de presentació és 6 de setembre.

Esperem sigui del vostre interès i ens trobem per a compartir saber!

Comitè Organitzador
1er Congrés de d’Infermeria Familiar i Comunitària de CODITA.

Més Informació i Inscripció al 1er Congrés d’Infermeria Familiar i Comunitària de CODITA

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.