Un projecte on participen infermeres i infermers de CODITA premiat

Es tracta del projecte Abraça’m, una iniciativa de diferents entitats de Tarragona, on hi participen professionals de la salut, entre ells, la infermera Núria Hernández Vidal, i l’infermer German López Cortacans col·legiats de CODITA, i que ha rebut l’Accèsit  “Mejor iniciativa que mejore los resultados en salud de los pacientes” dels Premis Albert Jovell per el projecte Proyecto abrázame. Programa formativo dirigido a los profesionales de la restauración ante una situación de atragantamiento y parada cardiorespiratoria.

L’objectiu del projecte és disminuir la taxa de morbimortalitat per ennuegament en els establiments de restauració, formant als professionals d’aquest sector en els coneixements i les destreses necessàries per a poder realitzar una primera atenció qualificada a les víctimes d’un accident per ennuegament i parada cardiorespiratòria.

D’aquesta manera, els cursos impartits per metges i metgesses, infermers i infermeres ensenya als assistents a: fer les maniobres bàsiques de desobstrucció de la via aèria, la posició lateral de seguretat, el suport vital en adult i nens, com avisar al circuit d’emergències, com actuar davant l’absència de respiració, el boca a boca, el massatge cardíac i les seqüències de ventilació / comprensió.

Els premis Albert Jovell permeten visibilitzar i reconèixer al conjunt de professionals i institucions que treballen en l’àmbit sanitari, perseguint l’excel·lència, la innovació i el compromís amb el pacient.

Enhorabona als companys i companyes per aquest premi i reconeixement.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.