Es tracta del projecte Abraça’m, una iniciativa de diferents entitats de Tarragona, on hi participen professionals de la salut, entre ells, la infermera Núria Hernández Vidal, i l’infermer German López Cortacans col·legiats de CODITA, i que ha rebut l’Accèsit  “Mejor iniciativa que mejore los resultados en salud de los pacientes” dels Premis Albert Jovell per el projecte Proyecto abrázame. Programa formativo dirigido a los profesionales de la restauración ante una situación de atragantamiento y parada cardiorespiratoria.

L’objectiu del projecte és disminuir la taxa de morbimortalitat per ennuegament en els establiments de restauració, formant als professionals d’aquest sector en els coneixements i les destreses necessàries per a poder realitzar una primera atenció qualificada a les víctimes d’un accident per ennuegament i parada cardiorespiratòria.

D’aquesta manera, els cursos impartits per metges i metgesses, infermers i infermeres ensenya als assistents a: fer les maniobres bàsiques de desobstrucció de la via aèria, la posició lateral de seguretat, el suport vital en adult i nens, com avisar al circuit d’emergències, com actuar davant l’absència de respiració, el boca a boca, el massatge cardíac i les seqüències de ventilació / comprensió.

Els premis Albert Jovell permeten visibilitzar i reconèixer al conjunt de professionals i institucions que treballen en l’àmbit sanitari, perseguint l’excel·lència, la innovació i el compromís amb el pacient.

Enhorabona als companys i companyes per aquest premi i reconeixement.

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×