– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

La infermera i col·legiada de CODITA, Gurutze Aguirre reconeguda per FOHNEU Honorary Members

La Federation of Occupational Health Nurses within the European Union ha nomenat membre d’honor a la infermera i col·legiada de CODITA, Gurutze Aguirre.

Aquest reconeixement, que atorga la FOHNEU, està destinat a aquelles persones que han contribuït al desenvolupament d’aquesta Federació que agrupa infermeres que treballen en l’àmbit de la salut laboral.

Gurutze Aguirre Alava, és diplomada en infermeria, i infermera especialista en salut laboral. També és Tècnic Superior en prevenció de riscos laborals, en les tres especialitats: Seguretat, Higiene Industrial i Ergonomia, i Psicosocial. Amb una àmplia experiència en la salut laboral, ha treballat tant pel sector públic com privat durant més de 43 anys, i durant 24 anys en la Direcció del C.A.P. Jaume I (ICS).

L’any 1988 va fundar la seva empresa Serveis Sanitaris de Tarragona, que segueix activa i que es dedicada a la prestació de serveis de salut laboral, primers auxilis i formació.

Vinculada a FOHNEU des de 2003, sempre ha estat una membre important, demostrant una gran passió per la infermeria en salut laboral.

Aquests premi va ser confirmat el passat mes d’abril a Budapest

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.