La Federation of Occupational Health Nurses within the European Union ha nomenat membre d’honor a la infermera i col·legiada de CODITA, Gurutze Aguirre.

Aquest reconeixement, que atorga la FOHNEU, està destinat a aquelles persones que han contribuït al desenvolupament d’aquesta Federació que agrupa infermeres que treballen en l’àmbit de la salut laboral.

Gurutze Aguirre Alava, és diplomada en infermeria, i infermera especialista en salut laboral. També és Tècnic Superior en prevenció de riscos laborals, en les tres especialitats: Seguretat, Higiene Industrial i Ergonomia, i Psicosocial. Amb una àmplia experiència en la salut laboral, ha treballat tant pel sector públic com privat durant més de 43 anys, i durant 24 anys en la Direcció del C.A.P. Jaume I (ICS).

L’any 1988 va fundar la seva empresa Serveis Sanitaris de Tarragona, que segueix activa i que es dedicada a la prestació de serveis de salut laboral, primers auxilis i formació.

Vinculada a FOHNEU des de 2003, sempre ha estat una membre important, demostrant una gran passió per la infermeria en salut laboral.

Aquests premi va ser confirmat el passat mes d’abril a Budapest

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×