Festa Col·legial 2019

La festa col·legial d’aquest 2019 ha estat un acte amb molta calidesa i ha servit per rebre noves persones que arriben a CODITA i homenatjar una vintena de companyes que diuen adéu perquè han complert tota una vida de dedicació a la tasca infermera. En una trobada a la seu de la Cambra de Comerç, s’ha dut a terme la cerimònia de comiat a les col·legiades que es jubilen, que van escoltar paraules d’agraïment de la presidenta Lluïsa Brull i el gerent territorial al Camp de Tarragona Ramon Descarrega. De fet, aquest va explicar que el sistema sanitari català espera molt de les infermeres, i va advertir a les noves col·legiades que “feina no els faltarà”.

La presidenta va incidir també en aspectes rellevants avui dia per al col·lectiu d’infermeres i infermers, principalment la necessitat de tenir més presencia als estudis de doctorat, la prescripció infermera, i la figura clau de la infermera de pràctica avançada. Entre totes les companyes que van tenir un reconeixement cal incloure també la que va ser durant molts anys presidenta de CODITA, l’Olga Sala Fornos.

Entre les persones que van rebre l’aplaudiment i felicitacions del públic hi ha companyes com la Rosa, amb 41 anys d’exercici i experiència al Joan XXIII i Vall d’Hebron, així com 20 anys fent de llevadora, o la Loreto -40 anys de professió- dels quals 20 treballant a quiròfan. Podríem mencionar també la Berta, que es jubila després de 43 anys de feina i que ha conegut serveis sanitaris tan variats com els d’Itàlia, o el Trueta de Girona i el Joan XXIII. En Rafael també va obtenir la felicitació de tothom, i en el seu cas està a la professió des de l’any 1977. Són només alguns exemples.

Durant l’acte hi va haver un apartat especial per la música d’en Fito Luri, que ens va transmetre la seva experiència com a pacient, i l’enorme gratitud que té cap a la seva infermera que durant moltes nits li va fer costat mentre era a l’UCI. El músic va firmar exemplars del seu darrer disc i va voler compartir un refrigeri que oferia CODITA a la seu de Pau Casals per tancar la vetllada.

 

Fes clic per veure la galeria d’imatges

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.