La festa col·legial d’aquest 2019 ha estat un acte amb molta calidesa i ha servit per rebre noves persones que arriben a CODITA i homenatjar una vintena de companyes que diuen adéu perquè han complert tota una vida de dedicació a la tasca infermera. En una trobada a la seu de la Cambra de Comerç, s’ha dut a terme la cerimònia de comiat a les col·legiades que es jubilen, que van escoltar paraules d’agraïment de la presidenta Lluïsa Brull i el gerent territorial al Camp de Tarragona Ramon Descarrega. De fet, aquest va explicar que el sistema sanitari català espera molt de les infermeres, i va advertir a les noves col·legiades que “feina no els faltarà”.

La presidenta va incidir també en aspectes rellevants avui dia per al col·lectiu d’infermeres i infermers, principalment la necessitat de tenir més presencia als estudis de doctorat, la prescripció infermera, i la figura clau de la infermera de pràctica avançada. Entre totes les companyes que van tenir un reconeixement cal incloure també la que va ser durant molts anys presidenta de CODITA, l’Olga Sala Fornos.

Entre les persones que van rebre l’aplaudiment i felicitacions del públic hi ha companyes com la Rosa, amb 41 anys d’exercici i experiència al Joan XXIII i Vall d’Hebron, així com 20 anys fent de llevadora, o la Loreto -40 anys de professió- dels quals 20 treballant a quiròfan. Podríem mencionar també la Berta, que es jubila després de 43 anys de feina i que ha conegut serveis sanitaris tan variats com els d’Itàlia, o el Trueta de Girona i el Joan XXIII. En Rafael també va obtenir la felicitació de tothom, i en el seu cas està a la professió des de l’any 1977. Són només alguns exemples.

Durant l’acte hi va haver un apartat especial per la música d’en Fito Luri, que ens va transmetre la seva experiència com a pacient, i l’enorme gratitud que té cap a la seva infermera que durant moltes nits li va fer costat mentre era a l’UCI. El músic va firmar exemplars del seu darrer disc i va voler compartir un refrigeri que oferia CODITA a la seu de Pau Casals per tancar la vetllada.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×