AJUDANT A L’ÈXIT DEL CONGRÉS ESTATAL DE VACUNES

CODITA ha estat protagonista els darrers dies en la celebració a Tarragona del II Congreso Nacional de Enfermería y Vacunas, que ha tingut el lema “Prevenir, formar y educar, cuidados para toda la vida”, tot plegat fent especial atenció al rol infermer davant de les vacunes. Cal dir qué és Anenvac l’associació estatal que promou aquestes trobades, i des de Tarragona hi hem pogut incidir ben directament, com ara moderant taules, al costat d’infermeres de diferents territoris.

En un moment del Congrés, la nostra companya Gloria Carol va poder intervenir davant els periodistes explicant el paper clau que té la infermeria en les vacunacions i la immunització poblacional en el nostre entorn. De fet, des de CODITA s’insisteix en què infermers i infermeres som plenament capaços per a executar prescripcions en l’àmbit assistencial, i la vacunació n’és un bon exemple.

Durant dos dies, més de 150 professionals han compartit a Tarragona coneixements i evidència al voltant de temàtiques claus en el desenvolupament clínic i de l’atenció a pacients, com ara la prevenció de la tos ferina i la grip en dona embarassada, les malalties emergents que són prevenibles, vacunacions en l’entorn laboral i paper preventiu de l’empresa, però també empoderament del pacient, i altres.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.