CODITA ha estat protagonista els darrers dies en la celebració a Tarragona del II Congreso Nacional de Enfermería y Vacunas, que ha tingut el lema “Prevenir, formar y educar, cuidados para toda la vida”, tot plegat fent especial atenció al rol infermer davant de les vacunes. Cal dir qué és Anenvac l’associació estatal que promou aquestes trobades, i des de Tarragona hi hem pogut incidir ben directament, com ara moderant taules, al costat d’infermeres de diferents territoris.

En un moment del Congrés, la nostra companya Gloria Carol va poder intervenir davant els periodistes explicant el paper clau que té la infermeria en les vacunacions i la immunització poblacional en el nostre entorn. De fet, des de CODITA s’insisteix en què infermers i infermeres som plenament capaços per a executar prescripcions en l’àmbit assistencial, i la vacunació n’és un bon exemple.

Durant dos dies, més de 150 professionals han compartit a Tarragona coneixements i evidència al voltant de temàtiques claus en el desenvolupament clínic i de l’atenció a pacients, com ara la prevenció de la tos ferina i la grip en dona embarassada, les malalties emergents que són prevenibles, vacunacions en l’entorn laboral i paper preventiu de l’empresa, però també empoderament del pacient, i altres.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×