CODITA, amb el “Nursing Now”

CODITA i el Consell de Col·legis d’Infermeres de Catalunya s’adhereix i dona un impuls aquests dies a la campanya internacional “Nursing Now”, que està auspiciada per l’Organització Mundial de la Salut,el CIE, i d’altres organismes de gran influencia en el món sanitari. Aquesta campanya es vol estendre per desenes de països i té adhesions per tot arreu, amb la finalitat de posar la infermera al centre i abordar el pes d’aquesta professió dins dels resultats de salut, econòmics, de benestar i riquesa i per valorar com treballa la infermera per als drets socials i desigualtats. La Junta de CODITA va ser present en l’acte de signatura de l’adhesió, que va reunir centenars de col·legues i va escoltar una taula d’expertes així com la conferència de Barbara Stilwell, coordinadora de la campanya des del Regne Unit. Ella va recomanar que ens preguntem si estem sent prou influents i si la infermeria està canviant i transformant-se prou ràpid. Per a un exercici excel·lent i amb sentit de la professió, va explicar, cal una bona combinació d’autonomia, capacitat i propòsit, i va animar a cercar-los.

Igualment, el Departament de Salut s’adhereix a la campanya “Nursing Now”, impulsada per l’Organització Mundial de la Salut i el Consell Internacional d’Infermers i Infermeres. Es tracta d’una campanya, que s’allargarà fins al 2020, i que té com a objectiu impulsar l’excel·lència i la centralitat de les cures infermeres com a instruments per millorar la salut de la població i disminuir les desigualtats.

La consellera de Salut Alba Vergés, durant l’acte de presentació de Nursing Now celebrat a Barcelona, va refermar que els infermers i les infermeres són l’eix dels sistemes sanitaris i tenen un paper crucial tant en la promoció de la salut com en la prevenció, el tractament i l’atenció d’infermeria, i representen gairebé la meitat del total de treballadors sanitaris de tot el món.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.