– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

IV Jornada de Recerca, Innovació i Ajuda Humanitària

 

El dimarts 11 de desembre del 2018 es va celebrar la “IV Jornada de Recerca, Innovació i Ajuda Humanitària “Recerca, impacte i societat” que es va celebrar en el Saló d’actes del Col·legi Oficial d’Advocats de Tarragona.

És el setè any que s’organitza. Tot un èxit que agraïm als professionals que van compartir i participar, exposant els seus treballs, projectes i pòsters.

S´han lliurat els ajuts econòmics als quatre projectes de Cooperació presentats aquest any. El premi al millor expedient acadèmic de la promoció 2017-18 de Grau d’Infermeria, de la província de Tarragona i els premis del I Concurs de Fotografia “Infermeres i Societat”

La inauguració va ser a càrrec de la Dra. Mar Lleixà, delegada de Salut a les Terres de l’Ebre i la Sra. Lluïsa Brull, Presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Tot seguit la Conferència Inaugural: Recerca infermera: Del Q1 al quart nivell, a càrrec de la Dra. Rosamaria Alberdi

EL Secretari del Col·legi Oficial d’infermeres i Infermers de Tarragona, el Dr. Gerard Mora va presentar el cava solidari de Caves Bertha.

La cloenda va ser a càrrec del Dra. Mª Jesús Almagro, membre de la Comissió de Recerca i la Sra. Manuela Bonillo, Vicepresidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

 

Treball de Recerca

 

Primer premi (800 euros)

Títol: La construcción del proceso de morir en el área de urgencias: significados, actitudes y habilidades del personal de enfermería.

Autors/es: Tatiana González Carrasco, Maria Francisca Jiménez Herrera, Mireia Llauradó Serra.

 

 

Segon premi (400 euros)

Títol: Eficàcia d’un tractament de rehabilitació multimodal en una unitat hospitalària especialitzada en fibromiàlgia: un estudi quasi experimental.

Autors/es: Anna Núria Llàdser Navarro, María Pilar Montesó Curto, Carlos López Pablo, Lina Cristina Casado Marín, Núria Llàdser Navarro.

 

 

Tercer premi (200 euros)

Títol: Hem comès una errada, ara què?

Autors/es: Elsa Gil Mateu, Cristina Mendoza Flores, Judit Ginovart Miralles, Joan Antoni Forés Bellés, Beatriz Gombau Cid, Verónica Farnós López.

 

Projecte de Recerca

 

Beca al millor projecte (400 euros)

Títol: Ús de la simulació en l’adquisició de competències Infermeres per millorar la seguretat dels pacients

Autora: Elsa Pla Canalda.

 

 

Pòsters

 

Primer premi (200 euros)

Títol: Valoració del clima organitzacional a les unitats d’hospitalització d’un hospital d’aguts

Autors/es: Cinta Marsà Faduro, Inka Cuesta Nogales, Sandra Anento Nolla, Sílvia Domínguez Martínez, Mª Carmen Lluis Benaiges, Mª Lluïsa Paniagua Asensio.

 

 

Segon premi (100 euros)

Títol: Variabilitat pràctica de l’extracció d’hemocultius a un hospital comarcal

Autors/es: Oriol Martínez Rodríguez, Lourdes Romagosa Borrut, Pilar Bargalló Marco, Marta Barrabeig Oliver, Cristina Martí Mercadé, Vanessa Gargallo Frías.

 

 

Tercer premi (diploma acreditatiu)

Títol: Com viuen els professionals infermers el final de vida dels pacients oncològics ingressats en la unitat de cures pal·liatives?

Autors: Mª Teresa Panisello Cohí, Cristian García Herrero.

 

 

Treball de Fi de Grau

 

Primer Premi Treball de Fi de Grau (200€)

Títol: La comunicació d’infermeria amb pacients conscients sotmesos a ventilació mecànica invasiva a la unitat de cures intensives

Autora: Anna Balsells Roig, Aida Alcoverro Valls.

 

 

Segon Premi de Treball de Fi de Grau (diploma acreditatiu)

Títol: Tractaments farmacològics i/o no farmacològics indicats en els casos d’hiperbilirrubinèmia severa en nounats. Una revisió bibliogràfica

Autores: Luana Llecha Garcia, Mertixell Poblet Masqué.

 

 

 

Tercer Premi de Treball de Fi de Grau (diploma acreditatiu)

Títol: Programa de educación en las relaciones sexuales. Una mirada hacia la mujer

Autora: Ariadna Jorge Ortega.

 

I Concurs de Fotografia “Infermeres i Societat”

 

Premi a la millor Fotografia

Títol: La infermera pediàtrica d’atenció primaria es connecta amb el nadó amb la mirada, captant la seva necessitat de vida.

Autora: Maria Goretti Gatell Anglès

 

 

 

 

Segon Premi a la Fotografia

Títol: Soc una de les primeres persones que et sostè en aquest moment tant especial, dur i tendre al mateix temps: el naixement

Autores: Mercè Ribes Pedret

 

 

Tercer Premi a la Fotografia

Títol: La importancia de la seguretat propia i del pacient. Els sentiments compartits per la vocació infermera de cuidar.

Autora: Raquel Tejada Musté

 

Millor Expedient Acadèmic

Premi al Millor expedient acadèmic (any de col·legiació gratuït i itinerari formatiu gentilesa de Salusplay)  Grau d’infermeria del curs 2017-18, segons les dades facilitades per la URV és atorgat a la Sr. DANIEL MICHEL BAJAÑA SALMERON

 

 

 

Projectes de Cooperació Humanitària

 

Es decideix repartir el pressupost destinat a les Ajudes Humanitàries entre tots els projectes presentats, atorgant a cadascun de les entitats l’ajuda de  1.580,00€

  • Projecte per millorar la Salut Materna-Infantil de la Comunidad de Limones durant l’any 2019
  • Pel projecte de Vacances en Pau, de l’Associació Terres de l’Ebre amb el poble Saharaui
  • D’educació en promoció de salut als infants amb necessitats especials greus de Vietnam
  • Grup d’Ajuda al desenvolupament i la Salut: “Pel desenvolupament d’infraestructures i subministrament de material sanitari i escolar al Senegal

 

 

 

Més Informació i Inscripció a la IV Jornada d’Innovació i Recerca

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.