La Sub-direcció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya acaba d’editar un material sobre prevenció en drogues.

És un recull de propostes per a qui comença a treballar en temes de prevenció, amb recomanacions basades en l’evidència sobre la intervenció relacionada amb les drogues i també l’experiència d’altres persones que, fa uns anys, també un dia van començar a planificar accions i estratègies preventives.

Cada recomanació està recollida en una pàgina amb un títol, unes preguntes per a l’autoreflexió, una explicació del perquè de la recomanació i, finalment, un recurs on poder ampliar la informació.

Per aquells professionals que fa temps que treballen amb l’àmbit poden veure reconeguda la teva feina, recordar alguna cosa oblidada, aturar-se un moment a repensar el treball o qüestionar-lo i enriquir-lo.

Pretén ser una eina dinàmica i de treball. Per aquest motiu, anima als professionals a enviar alguna recomanació que no estigui recollida en el 10+1 o compartir alguna experiència en prevenció de drogues al correu electrònic: drogues.salut@gencat.cat

Descarrega’t10+1 Decàleg onze punts de la prevenció sobre drogues

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×