Convocatòria Oposicions ICS 2018

Amb data 3 de octubre de 2018, ha estat publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (D.O.G.C) la Resolució SLT/2158/2018, de 3 de setembre, de convocatòria específica de procès selectiu per proveir places bàsiques de la categoria de diplomat sanitari en infermeria (DSI-LLIURE-2018).

 Les places convocades són 3.301.

A la resolució, hi consta el temari i el barem de mèrits.

Per fer la inscripció, s’ha de presentar la sol.licitud de forma telemàtica al lloc web de l’ICS (www.ics.gencat.cat), clicant l’opció “Treballeu a l’ICS”, i posteriorment clicar l’opció “Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH),  la icona “Selecció i Trasllat”, “Convocatòries de Selecció” “Inscripció telemàtica a convocatòries de selecció”, introduint el “Nom usuari” i la clau.

L’import de la taxa és de 54,50 €, i es podrà fer el pagament per CaixaBankNow (abans línia oberta de “La Caixa”) o imprimint la carta de pagament que s’haurà de fer efectiva en qualsevol caixer automàtic de CaixaBank.

El termini d’inscripció és fins al dia 23 d’octubre de 2018 (20 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació de la convocatoria al DOGC).

El lloc, la data i l’hora de realització de les proves es publicaran al lloc web de l’ICS.

Si voleu obtenir més informació, us adjuntem el link del DOGC, on podreu fer les consultes que escaiguin:

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.