Amb data 3 de octubre de 2018, ha estat publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (D.O.G.C) la Resolució SLT/2158/2018, de 3 de setembre, de convocatòria específica de procès selectiu per proveir places bàsiques de la categoria de diplomat sanitari en infermeria (DSI-LLIURE-2018).

 Les places convocades són 3.301.

A la resolució, hi consta el temari i el barem de mèrits.

Per fer la inscripció, s’ha de presentar la sol.licitud de forma telemàtica al lloc web de l’ICS (www.ics.gencat.cat), clicant l’opció “Treballeu a l’ICS”, i posteriorment clicar l’opció “Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH),  la icona “Selecció i Trasllat”, “Convocatòries de Selecció” “Inscripció telemàtica a convocatòries de selecció”, introduint el “Nom usuari” i la clau.

L’import de la taxa és de 54,50 €, i es podrà fer el pagament per CaixaBankNow (abans línia oberta de “La Caixa”) o imprimint la carta de pagament que s’haurà de fer efectiva en qualsevol caixer automàtic de CaixaBank.

El termini d’inscripció és fins al dia 23 d’octubre de 2018 (20 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació de la convocatoria al DOGC).

El lloc, la data i l’hora de realització de les proves es publicaran al lloc web de l’ICS.

Si voleu obtenir més informació, us adjuntem el link del DOGC, on podreu fer les consultes que escaiguin:

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×