La consellera Vergés nomena el seu Consell Assessor de Salut

La titular de Salut ha presidit avui la reunió de constitució de l’òrgan que té per objectiu assessorar i definir el model sanitari català pels propers anys, d’acord amb les necessitats socials i demogràfiques, els canvis tecnològics i la sostenibilitat

Presidit pel Doctor en Medicina, Manel Balcells, el Consell Assessor compta amb la secretària Maria Cristina Martínez, infermera especialista en llevadora, i nou vocals de reconegut prestigi professional

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha presidit avui el ple de constitució del Consell Assessor de Salut d’aquesta legislatura. L’ òrgan, format per professionals de prestigi de l’àmbit sanitari, de la medicina, de les ciències de la salut, socials i econòmiques, té per objectiu proporcionar a la consellera un assessorament per definir el model sanitari de Catalunya pels pròxims anys d’acord amb les necessitats socials i demogràfiques, els canvis tecnològics i la sostenibilitat.

El nou Consell Assessor està presidit per Manel Balcells, Doctor en Medicina i titular en gestió sanitària. Actualment és també director del CMITI i comissionat de Salut de Leitat Tecnològic i membre del Consell Assessor per a la Sostenibilitat i Progrés de la Sanitat. La secretària del Consell és la infermera, especialista en llevadora, Maria Cristina Martínez. L’òrgan compta també amb 9 vocals: (currículums en un document adjunt)

  • David Elvira
  • Núria Terribas
  • Carme Borrell
  • Alícia Granados
  • Joan Lluís Borràs
  • Ramón Pujol
  • Pere Joan Cardona
  • Xavier Bonfill
  • Helena Ris

Per la consellera de Salut, Alba Vergés, “l’òrgan ha de permetre repensar i reorientar quin és el model que volem en el futur d’acord amb les necessitats i canvis socials, demogràfics i tecnològics dels propers 20 anys”. A més per Vergés, “el Consell ha de permetre una reflexió serena, allunyada del dia a dia de la conselleria, i per tant, una eina que ens pot ajudar com a país per tenir el futur sanitari ben pensat i planificat”.

Per la seva part, el president del Consell Assessor, Manel Balcells, assegura que estar al capdavant d’aquest òrgan és “una tasca engrescadora”, i que treballaran “per actuar com a nucli de pensament del model necessari pels propers anys. Creiem que podem contribuir a donar resposta als reptes del sistema i constituir les bases de com s’ha de construir aquest model que ha de donar una resposta adequada a tota la ciutadania”.

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.