Volem compartir amb vosaltres l’èxit de participació que va tindre l’espai, que per primer cop, ha organitzat el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, a la festa dels Xiquets i Xiquetes a Tortosa.

Vam organitzar  un concurs de dibuix adreçat a infants de totes les edats. El tema era “Dibuixa la teva infermera” amb el propòsit que nens i nenes dibuixessin com veuen les infermeres del seu territori.
A totes les persones participants se’ls  va lliurar un obsequi i a més hi haurà 3 premis per categoria (de 3 a 6 anys, de 7 a 10 anys i d’11 a 14 anys), premis que consistiran en vals de compra per a adquirir material escolar en comerços de proximitat. Els dibuixos s’exposaran a la delegació del Col·legi a Tortosa i els més destacats es podran veure en el web de la institució.

L’objectiu va estar assolit gràcies a la participació  dels nens i  sobre tot amb la col·laboració dels voluntaris.

Gràcies a tots!!!

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×