– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Festa dels xiquets i xiquetes a Tortosa

Volem compartir amb vosaltres l’èxit de participació que va tindre l’espai, que per primer cop, ha organitzat el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, a la festa dels Xiquets i Xiquetes a Tortosa.

Vam organitzar  un concurs de dibuix adreçat a infants de totes les edats. El tema era “Dibuixa la teva infermera” amb el propòsit que nens i nenes dibuixessin com veuen les infermeres del seu territori.
A totes les persones participants se’ls  va lliurar un obsequi i a més hi haurà 3 premis per categoria (de 3 a 6 anys, de 7 a 10 anys i d’11 a 14 anys), premis que consistiran en vals de compra per a adquirir material escolar en comerços de proximitat. Els dibuixos s’exposaran a la delegació del Col·legi a Tortosa i els més destacats es podran veure en el web de la institució.

L’objectiu va estar assolit gràcies a la participació  dels nens i  sobre tot amb la col·laboració dels voluntaris.

Gràcies a tots!!!

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.