Nou debat a les “Tertúlies saludables” del cafè La Cantonada sobre Donació i Trasplantaments

Experiències de vida en la donació i el trasplantament d’òrgans és el tema que abordaran professionals de l’Hospital Joan XXIII, pacients trasplantats i donants, al Cafè la Cantonada, demà dimecres 6 de juny.

 Demà dimecres 6 de juny, a partir de les 18:30 hores, tindrà lloc al cafè La Cantonada de Tarragona un nou debat de les “Tertúlies saludables”, el nou canal de comunicació de l’ICS Camp de Tarragona i de GiPSS amb la ciutadania de Tarragona. El debat de demà dimecres posarà sobre la taula Experiències de vida en la donació i el trasplantament a partir de les exposicions de professionals de l’Hospital Universitari Joan XXIII, de pacients trasplantats i també de donants d’òrgans. Els professionals sanitaris recordaran la importància de la donació d’òrgans per poder donar resposta a pacients que necessiten un trasplantament. També explicaran el circuit i els requeriments per a la donació, i donaran algunes dades per conèixer com està Catalunya i Tarragona en aquest tema. Els pacients explicaran la seva experiència, les reflexions internes per arribar a prendre determinades decisions, els debats amb els més propers, les conseqüències, les valoracions posteriors, etc.

Les persones que debatran són: Carmen López i Isabel Segura, que ens aproparan a l’experiència del trasplantament; Joana Martos i Tomy Gómez, ens explicaran l’experiència de la donació, de donar vida; María Bodí, coordinadora de trasplantaments de Tarragona i cap del Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Joan XXIII; i Diana Gil, infermera de cures intensives del Joan XXIII i de trasplantaments. Recordem que el cicle de Tertúlies Saludables es va iniciar el passat mes d’abril per interactuar periòdicament amb la ciutadania en un format obert i participatiu que aborda temes d’interès públic relacionats amb la salut.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.