Experiències de vida en la donació i el trasplantament d’òrgans és el tema que abordaran professionals de l’Hospital Joan XXIII, pacients trasplantats i donants, al Cafè la Cantonada, demà dimecres 6 de juny.

 Demà dimecres 6 de juny, a partir de les 18:30 hores, tindrà lloc al cafè La Cantonada de Tarragona un nou debat de les “Tertúlies saludables”, el nou canal de comunicació de l’ICS Camp de Tarragona i de GiPSS amb la ciutadania de Tarragona. El debat de demà dimecres posarà sobre la taula Experiències de vida en la donació i el trasplantament a partir de les exposicions de professionals de l’Hospital Universitari Joan XXIII, de pacients trasplantats i també de donants d’òrgans. Els professionals sanitaris recordaran la importància de la donació d’òrgans per poder donar resposta a pacients que necessiten un trasplantament. També explicaran el circuit i els requeriments per a la donació, i donaran algunes dades per conèixer com està Catalunya i Tarragona en aquest tema. Els pacients explicaran la seva experiència, les reflexions internes per arribar a prendre determinades decisions, els debats amb els més propers, les conseqüències, les valoracions posteriors, etc.

Les persones que debatran són: Carmen López i Isabel Segura, que ens aproparan a l’experiència del trasplantament; Joana Martos i Tomy Gómez, ens explicaran l’experiència de la donació, de donar vida; María Bodí, coordinadora de trasplantaments de Tarragona i cap del Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Joan XXIII; i Diana Gil, infermera de cures intensives del Joan XXIII i de trasplantaments. Recordem que el cicle de Tertúlies Saludables es va iniciar el passat mes d’abril per interactuar periòdicament amb la ciutadania en un format obert i participatiu que aborda temes d’interès públic relacionats amb la salut.

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×