La Infermera Saturada present a l’acte d’homenatge de les infermers jubilades i de benvinguda dels nous col·legiats del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

El passat 18 de maig de 2018 el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona va homenatjar a les 32 infermeres jubilades l’any 2017 i va donar la benvinguda als 174 nous col·legiats.

L’acte que es va celebrar a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Tarragona va comptar amb la presència de la Sra. Nuria Cuxart, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, del Dr. Ismael Piñas, Gerent Territorial de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, així com de diferents directores i gerents de les diferents institucions sanitàries de Tarragona.

El senyor Héctor Castiñeira (Enfermera Saturada) va pronunciar una conferència plena d’humor però reivindicant les lluites de la professió referent a la prescripció infermera així com denunciant la manca de visibilitat social que tenen les infermeres. El personatge de la Enfermera Saturada neix al febrer de 2012 i actualment està present a les principals xarxes socials (Twitter, Facebook, YouTube i Instagram), des d’on cada dia els seus més de tres-cents mil seguidors veuen com repassa, amb humor i desvergonyiment, l’actualitat del seu hospital. L’autor ha publicat els llibres “La vida es suero” (2013), “El tiempo entre suturas” (2015)¸ “ Las UVIS de la ira” (2016) i “Suero de una noche de verano” (2017) sent alguns dels seus títols els més venuts de l’estat.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×