Festa Col·legial 2018

La Infermera Saturada present a l’acte d’homenatge de les infermers jubilades i de benvinguda dels nous col·legiats del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

El passat 18 de maig de 2018 el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona va homenatjar a les 32 infermeres jubilades l’any 2017 i va donar la benvinguda als 174 nous col·legiats.

L’acte que es va celebrar a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Tarragona va comptar amb la presència de la Sra. Nuria Cuxart, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, del Dr. Ismael Piñas, Gerent Territorial de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, així com de diferents directores i gerents de les diferents institucions sanitàries de Tarragona.

El senyor Héctor Castiñeira (Enfermera Saturada) va pronunciar una conferència plena d’humor però reivindicant les lluites de la professió referent a la prescripció infermera així com denunciant la manca de visibilitat social que tenen les infermeres. El personatge de la Enfermera Saturada neix al febrer de 2012 i actualment està present a les principals xarxes socials (Twitter, Facebook, YouTube i Instagram), des d’on cada dia els seus més de tres-cents mil seguidors veuen com repassa, amb humor i desvergonyiment, l’actualitat del seu hospital. L’autor ha publicat els llibres “La vida es suero” (2013), “El tiempo entre suturas” (2015)¸ “ Las UVIS de la ira” (2016) i “Suero de una noche de verano” (2017) sent alguns dels seus títols els més venuts de l’estat.

Fes clic per veure la galeria d’imatges

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.