13 de mayo es el Día Internacional del Niño Hospitalizado

Un día donde se rinde homenaje a los niños hospitalizados, a sus familias, a los profesionales sanitarios y a los voluntarios. Dicha celebración representa el 13 de mayo de 1986, cuando el Parlamento Europeo aprobó la Carta sobre los derechos del niño hospitalizado. En esta carta se detalla que los niños hospitalizados tienen derecho a estar acompañados de sus padres, recibir información adaptada a su edad, ser tratados con tacto, educación y compresión, disponer de juguetes para su edad, entre otros.

La enfermería tiene un papel muy importante. Potenciar la humanización en los hospitales infantiles a través de acciones enfocadas a informar a los niños sobre el proceso por el que están pasando, a entretener para que su estancia sea más llevadera y a sensibilizar a todos los profesionales involucrados.

Más información:

http://www.juntadeandalucia.es/salud/export/sites/csalud/galerias/documentos/c_2_c_11_derechos_ninos_hospitalizados/carta_europea_ninos_hospitalizados.pdf

http://fundacion.atresmedia.com/nuestros-proyectos/humanizacion-hospitales-infantiles/noticias/dia-nino-hospitalizado-estrena-cancion-mano-grupo-bombai_2017042859d638e00cf210d9a8bd9056.html

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.