Unes 150 persones han participat a la caminada A bon pas fem salut per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física. Els participants, ha partit de l’esplanada del Camp de Mart, davant del Departament de Salut, per fer un recorregut semi urbà, circular, de fàcil nivell i una durada total de dues hores. S’ha caminat per diverses zones de la ciutat: Av. Catalunya, Tarragona 2, Sant Pere i Sant Pau, Camí del Llorito, fins acabar al mateix lloc de sortida.

La caminada ha estat organitzada per la representació territorial de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, el Consell Esportiu del Tarragonès, Esports de la Universitat Rovira i Virgili i el Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona.
Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×