– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

L’Equip d’Atenció Primària Jaume I reuneix unes 50 persones que ballen pel Dia Mundial de l’Activitat Física

Amb el lema “Ballant fem salut”, el professionals de l’EAP Jaume I pretenen potenciar la pràctica de l’activitat física a través del ball.

 L’Equip d’Atenció Primària Jaume I de Tarragona ha reunit, avui dimecres 11 d’abril, a més de 50 persones durant una jornada de ball que ha tingut lloc a la Rambla President Companys, a l’alçada de l’IES Vidal i Barraquer. Aquestes persones, moltes d’elles pacients del Centre d’Atenció Primària Jaume I de Tarragona, han ballat durant una jornada que ha començat a les 10:30 del matí fins les 19:00 hores.

Amb el lema “Ballant fem salut”, el professionals de l’EAP pretenen potenciar la pràctica de l’activitat física a través del ball, emmarcant aquesta activitat en les moltes accions que està duent a terme l’Institut Català de la Salut, aquesta setmana, per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física.

L’EAP Jaume I és un equip que realitza altres accions comunitàries per fomentar l’activitat física com el programa d’exercici físic moderat “Anem a caminar”, estès per tot el territori del Camp de Tarragona.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.