Amb el lema “Ballant fem salut”, el professionals de l’EAP Jaume I pretenen potenciar la pràctica de l’activitat física a través del ball.

 L’Equip d’Atenció Primària Jaume I de Tarragona ha reunit, avui dimecres 11 d’abril, a més de 50 persones durant una jornada de ball que ha tingut lloc a la Rambla President Companys, a l’alçada de l’IES Vidal i Barraquer. Aquestes persones, moltes d’elles pacients del Centre d’Atenció Primària Jaume I de Tarragona, han ballat durant una jornada que ha començat a les 10:30 del matí fins les 19:00 hores.

Amb el lema “Ballant fem salut”, el professionals de l’EAP pretenen potenciar la pràctica de l’activitat física a través del ball, emmarcant aquesta activitat en les moltes accions que està duent a terme l’Institut Català de la Salut, aquesta setmana, per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física.

L’EAP Jaume I és un equip que realitza altres accions comunitàries per fomentar l’activitat física com el programa d’exercici físic moderat “Anem a caminar”, estès per tot el territori del Camp de Tarragona.

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×