El CAR Salou promou activitats per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física i conscienciar a la població

Les activitats van començar ahir dijous 5 d’abril i acabaran el 26 amb la celebració del 10è aniversari del programa “Anem a caminar”, amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados.

Ahir dijous, 5 d’abril, el Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou va iniciar les activitats que té programades per adherir-se al Dia Mundial de l’Activitat Física i conscienciar a la seva població de referència de la importància de realitzar exercici físic i tenir uns hàbits de vida saludables. La primera activitat realitzada ahir dijous va ser una caminada amb grup del programa d’exercici físic moderat “Anem a caminar” del CAR Salou, que van estar acompanyats pel grup Enforma’t de l’IES Jaume I de Salou, i va comptar amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat costanera obsequiant a tots els participants amb unes bosses per l’esmorzar.

Avui  divendres 6 d’abril els professionals del CAR Salou també fan una caminada pel municipi per celebrar aquest dia mundial. El proper dimarts 10 d’abril, Salou s’afegirà a la “VI Caminada a Bon Pas, Fem Salut a Tarragona”, que es farà per la capital de la província. Finalment, el proper 26 d’abril es realitzarà la celebració del 10è aniversari de la creació del grup “Anem a caminar” del CAR Salou, celebració que comptarà amb la presència del Sr. Alcalde de Salou, Pere Granados, i de la regidora de Salut del consistori, Martina Fourrier.

El Dia Mundial de l’Activitat Física se celebra, des de 2002, a tot el món. Catalunya participa des de l’any 2010 per l’impuls del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES). L’objectiu d’aquest any és sensibilitzar a la població sobre l’epidèmia de sedentarisme existent i promoure l’activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones. Per celebrar-ho i per ajudar a la població a conscienciar-se de la necessitat de tenir hàbits de vida saludables, el CAR Salou ha programat totes aquestes activitats al llarg del mes d’abril.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.