Ha estat publicat al DOGC del 6 d’abril l’apertura de la convocatòria per realitzar el curs per a l’obtenció del títol de diploma de postgrau en salut pública per a l’edició 2018-2019, organitzat per la UPF Barcelona School of Management, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, amb la col·laboració del Departament de Salut, mitjançant la Secretaria de Salut Pública de Catalunya, i l’Agència de Salut Pública de Barcelona. El curs és en la modalitat en línia. Podreu comprovar que hi ha diferents períodes d’inscripció en el que queda d’any, per poder presentar les sol·licituds d’admissió, segons un calendari de rondes d’admissió.  Us adjuntem el link del DOGC, on hi podreu accedir i trobar tota la informació al respecte.

Veure butlletí en PDF

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×