Des de la Comissió de joves i des de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona encetem una nova iniciativa: la publicació de noticies periòdiques sobre dies mundials relacionats amb diferents malalties i processos de salut.

El proper 16 de març es celebra el Dia Mundial de la Son. Cal conscienciar a la població i als professionals sanitaris de la importància del bon descans.

El Dia Mundial de la Son és un esdeveniment anual que pretén ser una celebració del son  i una crida a l’acció sobre temes importants relacionats amb el son, incloent-hi la medicina, l’educació, els aspectes socials i la conducció. Està organitzat per la World Sleep Day Committee de World Sleep Society (fundada per WASM i FSM) i té com a objectiu disminuir la càrrega dels problemes del son a la societat mitjançant una millor prevenció i gestió dels trastorns del son.

Podeu trobar més informació a: http://worldsleepday.org/

També recordem algunes iniciatives a l’estat espanyol per facilitar el descans dels pacients com el proyecto Sueñon: http://suenon.recursosencuidados.es/

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×