El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya dona suport a la convocatòria de la vaga feminista del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, en els termes consensuats pels sindicats Confederació Sindical de Comissions Obreres (CCOO) i la Unió General de Treballadors (UGT) i que estableixen aturades parcials de dues hores per torn (al matí o a la tarda) per qui desitgi seguir la convocatòria.

Enguany, sindicats i diferents organitzacions feministes han posat el focus de la protesta en les desigualtats estructurals i salarials entre homes i dones i contra la violència masclista.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×