Inscripció i Presentació de Treballs a la IV Jornada de Recerca, Innovació i Ajuda Humanitària

A continuació pots inscriure’t i/o presentar el teu treball a la IV JORNADA DE RECERCA, INNOVACIÓ I AJUDA HUMANITÀRIA del Col·legi.

Fes clic ací per consultar les Bases de participació

 1. Podran participar tots els professionals col·legiats o estudiants d’infermeria, ja sigui individualment o en grup (màxim 6 autors) i que estiguin al corrent de pagament.

Els estudiants d’infermeria podran presentar-se en les categoria de pòster, especificant la seva condició d’estudiants.

S’acceptaran Treballs de Fi de Grau realitzats en el curs 2017-18.

Els membres del Comitè Científic i els membres de la Junta de Govern d’aquest Col·legi podran presentar treballs però no podran optar a premi.

 1. Els treballs d’investigació versaran sobre l’exercici professional de la infermeria en els seus diversos aspectes: Cures en tots els seus àmbits, Educació sanitària, promoció de la salut, prevenció, epidemiologia, Administració i gestió, Docència.

Tant sols s’acceptaran pòsters que derivin dels resultats d’una recerca, per tant queden exclosos els pòsters sobre casos clínics, experiències, protocols o procediments.

Tant sols és podrà presentar 3 pòsters per participant.

 1. Es valorarà l’interès científic del contingut, loriginalitat, elvalor de la investigació, les possibilitats d’aplicació i el grau de desenvolupament del treball (prova pilot, finalitzat o en execució)
 2. El termini de presentació de treballs finalitzarà a les 23:59h. del dia 15 de novembre de 2018.
 3. A partir del 20 de novembre es comunicarà a través de correu electrònic l’acceptació o no dels treballs presentats i si són finalistes, especificant-hi les instruccions concretes de presentació.
 4. El Comitè Científic, una vegada coneguda la identitat dels autors, podrà sol·licitar que aquests, li remetin la documentació que consideri oportuna.
 5. L’adjudicació dels premis es farà de la següent forma:
  • Dels pòsters presentats, el comitè científic escollirà 5 finalistes que seran defensats en el dia de la jornada, atorgant el primer premi el qual consisteix en 200 euros, 100 euros el segon premi  i un diploma acreditatiu pel tercer.
  • Dels treballs de recerca presentats, el comitè científic escollirà 3 finalistes que seran presentats en forma de comunicació el dia de la Jornada de Recerca. D’aquets es seleccionarà un primer premi de 800 euros i un segon premi de 400 euros, i un tercer premi de 200 euros, que seran comunicats al final de la Jornada.
  • Dels projectes de recerca presentats, el comitè escollirà 3 finalistes que seran presentats el dia de la Jornada. D’aquests, només un rebrà la beca (400 euros) que serà comunicat al final de la Jornada.
  • Dels treballs de Fi de Grau , el comitè científic escollirà 3 finalistes que seran presentats en forma de comunicació el dia de la Jornada. D’aquests, es seleccionarà un únic premi de 200 euros que serà comunicat al final de la Jornada.
  • Dels pòsters presentats pels estudiants d’infermeria, el comitè científic escollirà 3 finalistes que seran defensats en el dia de la jornada, atorgant el primer premi, segon i tercer premi els qual consistiran en material formatiu i diploma acreditatiu.
  • El mateix dia de la Jornada el Col·legi donarà un premi al millor expedient acadèmic del curs 2017-2018 el qual consisteix en un any de col·legiació gratuïta.

El 0,7% del pressupost del Col·legi es destinarà a algun Projecte d’ajuda social i humanitària signat per un col·legiat infermer/a. Els projectes presentats seran valorats  per la Comissió d’Ajuda Social i Humanitària del nostre Col·legi. Els  projectes seleccionats seran notificats el mateix dia de la Jornada.

 

 

Et recordem que és obligatori inscriure’s primer per poder presentar el teu treball.

Dates importants a RECORDAR

 • Termini de presentació de treballs: a les 23:59 del 15 de novembre de 2018
 • Comunicació definitiva de l’acceptació i/o finalistes dels treballs: A partir del 20 de novembre de 2018

Presentació de treballs

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×