Inscripció i Presentació de Treballs a la Jornada 2a Jornada d’Innovació i Recerca

A continuació pots inscriure’t i/o presentar el teu treball a la 2A JORNADA D’INNOVACIÓ I RECERCA del Col·legi.

Fes clic ací per consultar les Bases de participació

1.- Podran participar tots els professionals col·legiats o estudiants d’infermeria, ja sigui individualment o en grup (màxim 6 autors). Els estudiants d’infermeria podran presentar-se en les categories de treball de recerca i pòster, especificant la seva condició d’estudiants. S’acceptaran treballs realitzats en el curs 2015-16.

Els membres del Comitè Científic i els membres de la Junta de Govern d’aquest Col·legi podran presentar treballs però no podran optar a premi.

2.- Els treballs d’investigació hauran de ser inèdits o presentats en congressos, jornades,… (no premiats) d’àmbit autonòmic, nacional o internacional, i versaran sobre l’exercici professional de la infermeria en els seus diversos aspectes: Cures en tots els seus àmbits, Educació sanitària, promoció de la salut, prevenció, epidemiologia, Administració i gestió, Docència…

3.- Es valorarà l’ interès científic del contingut, l’originalitat, el valor de la investigació, les possibilitats d’aplicació i el grau de desenvolupament del treball (prova pilot, finalitzat o en execució)

4.- El termini de presentació de treballs finalitzarà a les 00:00h del dia 6 de novembre de 2016.

5.- Del 14 al 21 de novembre es comunicarà a través de correu electrònic l’acceptació o no dels treballs presentats i si són finalistes, especificant-hi les instruccions concretes de presentació.

6.- El Comitè Científic, una vegada coneguda la identitat dels autors, podrà sol·licitar que aquests, li remetin la documentació que consideri oportuna.

7.- L’adjudicació dels premis es farà de la següent forma:

  • Dels pòsters presentats, el comitè científic escollirà 3 finalistes que seran publicats a la web del col·legi una setmana abans de la Jornada per tal que tots els col·legiats puguin votar el millor, atorgant el premi del col·legiat, el qual consisteix en 200 euros el més votat, 100 euros el segon classificat i un diploma acreditatiu pel tercer.
  • Dels treballs de recerca presentats, el comitè científic escollirà 2 finalistes que seran presentats en forma de comunicació el dia de la Jornada de Recerca. D’aquets es seleccionarà un primer premi de 600 euros i un segon premi de 400 euros, que seran comunicats al final de la Jornada.
  • Dels projectes de recerca presentats, el comitè escollirà 2 finalistes que seran presentats el dia de la Jornada. D’aquests, només un rebrà la beca (800 euros) que serà comunicat al final de la Jornada.
  • Dels treballs de recerca presentats per estudiants d’infermeria, el comitè científic escollirà 3 finalistes que seran presentats en forma de comunicació el dia de la Jornada. D’aquests, es seleccionarà un únic premi de 200 euros que serà comunicat al final de la Jornada.

El mateix dia de la Jornada el Col·legi donarà un premi al millor expedient acadèmic del curs 2015-2016, el qual consisteix en un any de col·legiació gratuïta.

El 0,7% del pressupost del Col·legi es destinarà a algun Projecte d’ajuda social i humanitària signat per un col·legiat infermer/a. Els projectes presentats seran valorats per la Comissió d’Ajuda Social i Humanitària del nostre Col·legi. Els projectes seleccionats seran notificats el mateix dia de la Jornada.

 

 • Dintre de cada espai trobaràs informació i el formulari associat que s’ha d’omplir.
 • En breu disposarem del programa de la jornada. Disculpeu les molèsties.
 • No dubtis en trucar al Col·legi per aclarir qualsevol dubte al respecte.

Et recordem que és obligatori inscriure’s primer per poder presentar el teu treball.

Dates importants a RECORDAR

 • Termini de presentació de treballs: 6 de novembre de 2016
 • Comunicació definitiva de l’acceptació i/o finalistes dels treballs: 14 – 21 de novembre de 2016
 • Termini de presentació dels pòsters acceptats: 5 de desembre
 • Publicació a la web dels pòsters finalistes: 6 de desembre

Presentació de treballs

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×